Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vad och varför och hur och för vem....


Liksom tiden
väntar
på sin tur

Väntar själen på
ett svar

Det som ingen
mänska har

Kanske är den
trött av allt liv
och söker mest bara
ett tidsfördriv
som får tiden att gå

En gåta att gissa på

Om vad och varför
och hur och för vem
Den kommit
och stannat men
vänt igen

Och varför den bara
går och går

Utan att några svar
vi får




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-15 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP