Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan allt väntar



men det ska väl inte ha varit helt förgäves att ha umgåtts med djävulen i trettio år tänkte hon. det finns väl en mening med allt. något positivt. annat var väl inte möjligt.

inget ont som inte har något gott med sig. det kan komma på ett ut ibland. men inte ska du ha några onda tankar. nja. får se hur jag gör. det blir som det känns. som det kan. blir som det vill.

hon lutade sig bakåt och blundade. lät kvällssolen stryka sina mjuka penseldrag över hennes hud. en nyutsprungen ros skakade sina kronblad i vinden som varslade om det som skulle komma.




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-15 19:47



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
När man lättar på locket. Du beskriver på ett härligt sätt tankar och funderingar, som jag mellan varven finns i oss alla. Men att få ner det på pränt är få förunnat. Tycker mycket om din text.
När du knyter ihop säcken i slutfasen, ja det här är bra.
2019-07-17

  Lehva VIP
Vilken skön text. Positiv. Trots det som varit jävligt. Tycker om.
2019-07-16

  cilax VIP
fin
2019-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP