Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motvals

Vilar inte
på hanen
Finns det en hona
att vila på istället?




Fri vers (Fri form) av Semmelsulan
Läst 189 gånger
Publicerad 2019-07-15 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Semmelsulan
Semmelsulan