Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


din trädgård


jag ser i dina ögon
dina drömmars trädgård
där vita duvor bygger sina bon
skönhet är det som i hjärtat bor
så mycket vackert det finns
mellan berg och dal
där finns ett månsken
en vår och en sommarsal
Alla dörrar står öppna mot livet
havet vilar som en spegel
skimret stiger från djupen
strömmar i våra hjärtan går
livet är bara vår

O min sol, mitt allt
hemmet för min ljusa bana
svävande valv under mina hovar
ser grannens hus som lyser
utsträckt i solen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-15 21:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
väldigt fin<3
2021-10-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP