Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasiga skallror

 

Lavetter av kärlek

obytta, nersölade blöjor

Trasiga skallror

och dockor utan ben

 

Döpt till so och sugga

valde du som ettåring värmen

bland treuddar och kärlek

i Plötslig Spädgrisdöd




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-15 21:37



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
När det som är trasigt inte går att laga.
2019-07-17

    Lena Staaf VIP
Nya härliga ordvändningar från en sorgesam barndom.
2019-07-16

    ej medlem längre
Tänker på Orwell ”Vissa djur är mer jämlika än andra”. På när gränsen mellan svin och människa upphör. Du är lekfullt skicklig med språket. S(v)anslös humor mitt i allt det svarta!
2019-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP