Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vikten av nästäppa

Jag andas tungt
Ser det du skriver
mina ögon tåras
Jag känner mig liten
fast jag tydligen är för stor

Jag andas tungt
Ser det där ordet
Som gör ont
Jag känner mig värdelös
Men önskar jag var viktlös

Jag andas tungt
Du har ingen rätt
Att skriva så
Att definiera mig och min kropp
Utifrån ditt synsätt

Men nu står det där
Det där ordet
Det står där i min journal
Allmäntillstånd: Övervikt

Jag undrar vad det har med min nästäppa att göra




Fri vers (Spoken word/Slam) av Soffor
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-15 22:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Finns det ett sådant samband, så är det intressant för mig, eftersom jag har problem med båda delarna.
2019-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Soffor