Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags för fotvård.

Sunt att det goda dras till det sjuka?
Har jag smittats gång på gång?
Felet är att det inte går att bota en sjuk man
med ett kvinnligt sjukt empati beteende.
Pappas fel,
so what?...
Vem är den skyldiga till skavsåren
längs med vägen.
Svårt att älska sig själv med vetskapen
om att man låtit stenen ligga kvar.
(tillslut samlat på mig en jävla grushög i dojan!)
Lite lagom destruktivt...
och ont,
såklart.




Fri vers av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-15 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad