Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till december

Vi lärde oss sommaren utantill
en sång av hägg och tisteldoft
att spara som en sista tablett
att låta smälta under tungan
du lovar
ingenting
du håller
om min kropp, tunn som en vas
fylld av prasslande eterneller
ditt hår i slingor, mitt ansikte
ur dina händer




Fri vers av Grävling
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-15 22:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att hålla kvar sommarens sista doft
att minnas
Fint diktat
2019-07-16

  Ulf Carlsson VIP
Vid livets slut minns man livet.
2019-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling