Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt sann dröm

Nedanför berget bland hängbjörkars grönska
ligger min stuga, vackraste tjäll.
Lång bort från staden, där vägarna tätnar
sjunger min fors i sin fåra var kväll...
Ljudet far över marken mot fönstret mitt
kommer likt, smekande vind mot min kind
stegen styrs mot huvudet, rufsar mitt hår
och så omtumlande forsens brus mig når...

Oh kära nå´n det känns som om du är här
som jag har längtat, har du permission
sen vi skildes har jag önskat dig åter
bara få se dig en stund, min mission...
Eller tänk ha hela natten framför oss
då kan vi två dansa tills solen går opp
sen i den tidiga sommarmorgonen
tar vi i forsen ett svalkande dopp...

Å du min äskade vad du är vacker
i dina ögon, syns lyckan, jag minns...
Dina ögon strålar ju upp som stjärnor
tänk att vi igen för varandra finns!
När dina famntag, jag nu, åter känner
klingar det till i mig! Har jag igen drömt?
Ja du så verkar det faktiskt att vara
men du, visst var mötet det, skönt och ömt?






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-16 00:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas din dröm återkommer!
2019-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt