Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hörs om natten

en kosmisk musik

den ordnade formen av

ett kaotiskt plasma




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2019-07-16 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP