Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I try


För kweli


Jag gömmer mig igen
toan skiner blåvitt
Kampucheas skärmvän
kuken ska ha sitt

Stans dubbeldäckare
krockade oss inatt
Gatorna är fräckare
freddie dricker slatt

Ett par till vid tre
för de som redan dött
Triss i dam på sne
för hon jag inte mött




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-16 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd