Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens skuggor

Skuggor får inga namn
när de föds i tystnaden
formas i sanningen
Men lever i den värld
där vågor blir till
genom känslors olika spänningar
allt kanaliseras
genom kanalens porlande vatten
Skådespelet öppnas för gryningen
och blir genom mig
som en blöt hund om natten
som skriver sig inkognito på ett hotell
och skall ge sig av i gryningen
Men först sedan bristningar i himmelens väv
ger mig lager av förbrukade verkligheter
kan jag bygga nya livgivande scener
för mig att vistas i




Övriga genrer (Satir) av Lennart Andersson
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-16 05:40



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Snyggt avslut ...Applåd!
2019-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson