Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utväg

 

 

genom en reva i tiden

flydde hon från smärtan

som tillfogats av den

som älskade henne mest

 

"varför måste kärlek göra ont?"

hon såg på sina blåmärken

de värkte inte längre

värre var såren på ryggen

varje gång hon böjde ryggen

sprack sårskorporna upp och blödde

 

genom revan i tiden

kunde hon fly en stund

känna frihet

andas

till nästa gång




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-16 09:23



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Revan i tiden läker inga sår, huga
2019-07-17

  Kungskobran VIP
Smärtan i själen speglad i ryggens sår.
Dramatiskt
2019-07-16

    Lena Staaf VIP
Smärtsamt sorglig.
2019-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP