Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräcködlor på bergets kam


De högresta
tallarnas gestalter

Vandrar över
bergets kam
likt urtida skräcködlor
på andra sidan järnvägsspåret

I ett barns fantasi

Där träden har sin alldeles
speciella plats




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-16 10:34



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Barnets blick - fint! Om vi behöll den så kunde vi slå vakt om vår fantasi.
2019-07-16

  Kungskobran VIP
Alla dessa träd som blir troll, andar, spöken, hemska gubbar , sköna kvinnor
ståtliga män
2019-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP