Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR TILLFÄLLIGT, DÖD!

Efter en lång dag av plågan

sjönk ner huvudet mellan två kuddar

och viskade för sig själv

"Min döda själ

Somna in ifred 

Jag lovar

Jag ska låtsas vara levande

Jag ska låtsas vara glad

Fast jag för längesedan begravdes i dödkoman

 

Vet ej 

om jag kan lova stiga upp igen ur den

Jag vågar inte lova

Allt som jag lovade mig själv med

försvann i besvikelse ångan

Allt som jag lovade mig själv

begravdes i hoppets begravningen

Somna in i fred min döda själ

Du hoppades på för mycket

Du övedrivit med hoppet"

FÖR TILLFÄLLIGT, DÖD!

 I väntan på återuppväckning 




Prosa (Kortnovell) av MALVAA VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2019-07-16 11:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Hoppas att ljuset återkommer och skingrar mörkret!
2019-07-18

  Öknens Ros VIP
Ge aldrig upp hoppet, morgondagen kommer med nytt hopp.
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP