Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inte ensam

 

Inte ensam
Men
Helt ensamt

Inte helt ensamt
Men
Totalt ensamt

Inte ensam
Men
Evig ensamt

Lever
Talar
Skriver

Skiten
Flykting kristentroende NAJI
I mina dryga tjugo år i SVERIGE

Dumpat och knullat av demokratin
I min tro
I min rätt att existera

Tvång….
Tvingat…
Tvångs krav…

Och den maskerade yttrandefriheten, demokratin
Satansverk
Mellanösterns trogna

Och den maklösa jag mot ensamheten



 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2019-07-16 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP