Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


så står den där

 

genomlyst av ljuset
döpt av nuet och andas dagen
allt är sig likt eller olikt
i denna trädgård jag vistas
där ett tunt tyg vetter mot det jag inte vet
där vi återfinner orden
en efter en
 
mellan språk och tystnad
landar dina fåglar

på mina utsträckta händer



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2019-07-16 12:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
härligt
2023-12-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP