Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till K


Dagens bubblor

Dagens bubblor
är gjorda av olika slags material
men de flesta är gjorda utav plast

De kan också vara gjorda
av elektromagnetiska vågor
och digitala signaler som sabbar
Hjärnan

De i plast sabbar haven

Bubblorna kallas lite olika saker
men en viktig ingrediens i dessa är pixlar
eller bildpunkter som de också kallas

De fungerar lite som en drömbank
typ ett lager på nätet av sånt man önskar sig
lätta att förväxla med drömmar
men det är inte samma sak

Till exempel:
Du har ett hus som du inte vill ha
men du måste!!
och där i bubblan som
kallas Instagram kanske
någon taggar dig
och alla tror att du är lycklig

och det som ingen fattar
är att du i själva verket
är ett jävla As
som knullar andra bakom
ryggen på din Fru
Eller din Man

Men det är inte så noga
det viktiga är att bubblan
upprätthålls så det inte blir
familjesplittring och
systemkollaps
För det är ju så att samhället
har bestämt att du
Inte ska knulla andra

Bubblor är viktiga grejer
och de är väldigt hållbara
iaf tills bubblan spricker
eller du ligger på din dödsbädd
och ångrar massa saker som du
gjorde eller inte gjorde
pga bubblorna

För som sagt
bubblor är lätta att förväxla
med drömmar
med det är inte samma sak

-Är det så?
-Så är det!




Fri vers av Lili B VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-16 13:41



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Och så den där fastighetsbubblan förstås och finansbubblan och lite andra som ibland påpekas och förnekas. Livet som bubblegum här väl påpekat.
2019-07-16

  Roger VIP
Applåder och visslingar - du har avslöjat alla! Suveränt och på pricken sliter du slöjan av både livet online och dubbelmoralen.
Så är det !
2019-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP