Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En måndag i december

Jag är inte samma person
Det finns två olika jag
Den jag tror att jag är
Och den de tror är jag
Jag är ingen av dom
Jag är jag
Jag är jaget som inte vet vem jag är

Jag gråter till musik
Jag gråter till film
Jag gråter av tanken
Jag gråter i drömmen
I tanken
Är jag sårbar
Jag gråter inte
Jag är en kall vinternatt
Jag är känslolös
Jag är min mor och min mors mor
Det är mitt sanna jag i din tro
Jag är en varm sommarkväll
När du har blinkat är jag
en snöstorm en måndag i december




Fri vers av wivi
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-16 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wivi