Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Surt


Var dig själv men ändra allt

Var dig själv
alla andra är redan tagna
det finns en plats för just dig
Men ändra allt




Övriga genrer av S~A •••
Läst 278 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-16 14:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet!
2019-07-18

    ej medlem längre
Stor poesi på få rader!

2019-07-16
  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••