Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism - förnöjsamhet



Ett lätt och bekymmersfritt liv
är inte vägen till lycka
Att kämpa, ta sig an utmaningar och
känslan av att lyckas trots svårigheter
är en bra grund till förnöjsamhet

Okänd




Övriga genrer (Aforism) av morgonstjärna VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-16 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP