Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chock

Sorgen var stor när jag blev tvungen
att lägga ditt öde i någon annans händer ... 

men jag valde dem med omsorg. 

Ville du skulle vårdas i den anda 
dina 200 år begärde ... 

Du var inte bara ett hus, en plats, 
utan mitt elixir i decennier. 

Jag har nyss lämnat dig, 
bär ännu på en tomhet. 

Den skar som en kniv i min själ, 
i mitt hjärta ... 

skylten jag såg idag. 

Du är på väg att åter lämnas över, 
men i vems händer är bortom min vetskap, 
bortom min kontroll ...








Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-16 18:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Stakr känsla...sorgligt...
2019-08-17

  Gunnel Eriksson VIP
Djupt känd avskedsdikt.

2019-07-17

  Maiah VIP
Jobbig känsla ...
2019-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP