Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haikurepris från vindsförrådet och 2008.


Skogslycka

Kantarellstället

lyser av gyllene gult

höstens skogslycka




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-16 19:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Sen är det dags för dagens kröning
nystekta kantareller är dagens belöning.
2019-07-18

  lodjuret/seglare VIP
Dröj bara inte 'för länge' vid smultonstället, längre bort i tid och plats väntar för en ouppmärksam 'olyckan'. Även den en slags lycka, bara med o framför. Läsningen känns som en stänkare, liksom en tänkvärd blänkare. Gul får en kanske att tänka på ljus genom ölglas eller brevets bleka låda.
2019-07-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
G uldlysande guld
U tmärkt, lyckan huld
L ovande skafferi
* aldrig där hamnar
* man i nå´n skuld!
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick