Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Mellan fingrarna
rinner livet
rädslan i våra ögon
endast molnen vill
vara i rörelse
alla dessa aldrig
alltid
ingenting händer
ovanför ytan
vi lever i världen
världen lever i oss




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-16 19:52



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Vilken uttrycksfull beskrivning du ger.
Du reducerar ner din text utan att den blir trubbig, fint!
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP