Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-08-07


Till Dig, som mig berör utan att beröra

 

Kom mig nära,

åh, kom närmare än så

kom, kom under hud

genom ben, uti blod

under kvinnobröstets höjning

uti Alltets vackra skönhet

kom, bara Du som känner

bortom hjärtats låga

bortom allra minsta svaghet 

i dess undangömda

rum

 

 

Kom, lek med mig

lek med ord, ord och tankar

många fler än alla, gränslöst

många fler än andra

låt dem lekfullt dansa

sjunga och beröra

forma allt, det ljuvligt underbara

fyll din hunger, famntag

smak och doft utav det kära,

allra käraste av kära

tag mig, varsamt för mig dit

dit Du vill och vet 

att jag vill vara

 

 

Kom att njuta, kom att älska,

kom Du undersköna, underbara

låt mig brinna och förföras 

av passionens ord, ja, orden Dina

de som genom kärlek

bliver mina

 

 

Smek mig, kyss mig

låt Dig innerligt beröra

ömsom mjukt, ömsom hårt

ömsom bara tankens sköna

finn de orden, de med rätta

de som outtalat talats, viskats ömma

uti mörker, uti dagens nakna ljus

sprungna ur vårt djupa inre

helt betagna av vår längtan,

sinnlighet och vårt begär

 

 

Så berör mig, nära, nära

under hud, genom ben, uti blod...

 

 

 

"Ty till kropp och själ 

vill jag så beröras

av Dig, just Dig och Dig endast, bara

där uti tankens kära lek

den ljuvligt nära

underbara" 

 

§

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 552 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2019-07-16 20:08



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Så vackert skrivet. En innerlig längtan fångad i ord.
2019-07-20

  Lars Hedlin
Berusande ton som lyfter upp till en magisk sfär av känsla och beröring :) <3 kram
2019-07-19

  Marita Ohlquist VIP
Poetiskt, vackert om längtan!
2019-07-18

  Klaus Peter Jensen
Et vackert dikt hvor du på en fantastisk måde beskriver længsel og nærhed på en poetisk måde. Jeg synes også, at det er imponerende, at man virkelig kan mærke i ordene og i kompositionen, hvor tæt du gerne vil være på den anden person. ha en bra dag med nærhed og kärlek med venlig hilsen Klaus
2019-07-17

  Nils-Robert
En sådan fullträff. Bravo ropar jag!!
2019-07-17

  Roger VIP
Ändlöst vacker...
2019-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP