Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge själen näring

Ljuden viskar runt om,
tiden ler när den springer förbi
och i mitten slår hjärtat i otakt.

Vilken väg leder rätt?
Glömskan skrattar när den slår sig ner
och längtan driver på att nu måste vi gå.

Ge näring till själen,
fantasin har inga hinder,
möjligheterna står vid varje korsning.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-16 20:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra text full av insikt:)
2019-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson