Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamera

Genom sökaren ser jag världen.
I svart och vitt skildras livet genom linsen.
Små korta frusna ögonblick av fokuserat ljus.
Drömmar och själar inramade på platt papper.
Historier berättade mellan ögonblick.

-
Fick inspirationen när jag såg dokumentären ”Utan längtan ingen bild - Anders Petersen” på SVT.




Fri vers (Fri form) av Sven Borrie VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-16 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven Borrie
Sven Borrie VIP