Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blev inte lättare


Ett andetag ur det förflutna,
suckar tungt i mitt bröst,
år utav väntan och förväntan,
längtandes efter nån slags tröst.

Ett minne blir till dagens börda,
likt rullande stenblock i slowmotion.
Mitt liv blev så ensamt utan dig
och jag vet skillnaden mellan då och nu,
det blev inte lättare med tiden.




Fri vers av Femme Fatale
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-16 21:44



Bookmark and Share


  danne //
tung är bördan men tillslut sand det blir av blocken å allt fantastiskt nog får plats i ryggan som vi bär med oss överallt ...
känner igen endel mer bildmässigt kommer det utav hur man formulerar å knådar sina ord..
2019-07-21
  > Nästa text
< Föregående

 Femme Fatale
Femme Fatale