Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hoppets tid



att riva ner går snabbt, att bygga upp tar tid
vare sig fysik eller byggnader
tålamod är ett recept där vi vistas i våra tempel
med doft av rökelse
fysisk träning efter längre frånvaro genererar smärtor
nervbanor muskeltråder ska tänja ´s sträckas
byggnadsverk sker inte över en natt
vi ser vandringsmannen på himlen som varit på väg i hundra år
gående på marken, med sin stav i handen
fyren som lyser varje molnfri natt
för alla vilsegångna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 333 gånger
Publicerad 2019-07-16 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP