Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hoppas du mår bra klokuggla <3


god natt

 

Hör din röst i vinden
ögonblickets fröjd
silverdroppar
i månens tid
i gryningstimman
en kattnos kysser
till tröst

 

kram <3

 

Människan - det är själva gåtan. Den må tydas och ägnar du ditt liv åt att tyda den, kan det inte sägas att du förspillt tiden.'(Dostojevskij)




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2019-07-16 22:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hjärtekran klokuggla.
2023-07-31
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP