Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tittade upp mot takfönstret i ett studentfik i Frescati. Fantasin kom farande med en gång.


Vit himmel


Den är
inte ljusblå
utan

lika vit som rampen
läroboken i biologi
och den tomma drömmen

påträngande
säger
Du skall ut

Och så kommer det vita
som en dusch
skapar renhet inombords

nollställdhet
utan skräck, men
efter en stund

visshet
passage av rampen
på en nollsekund

Nedräkningen
säger
Du skall ut.



16/7 2019




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-16 22:44



Bookmark and Share


  Nanna X
Scenskräck? Jag känner igen mig.
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP