Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aphjärnan

En kväll som denna
sågar du av skallbenet
på min hjässa
och hjärnan friläggs

du har ditt speciella bord
med ett hål i mitten
där huvudet sticker fram
om apan står upprätt

på bordets undersida
sitter kedjan fast i en ögla
och den är lagom lång

Hjärnan måste vara färsk
för att den ska smaka
så den frilagda hjärnan
skärs i strimlor

utan bedövning

den aphjärniga apans
hjärtskärande skrik
ingår i rätten

-men gästerna slipper se apans ögon
som är täckta med en servett-




Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-16 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP