Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De siamesiska tvillingarna

På den platsen
fanns en gång i tiden många magiska väsen
träden kunde tala och transpirerade
en slags vattenånga
ett magiskt elixir som smakade sött
och som man blev hög av

där bodde också
två siamesiska tvillingar
som bestod av två huvuden
och en kropp

varje huvud hade givetvis en egen hjärna
men de två hjärtanen fick rymmas
i den gemensamma kroppen
detta var något som ställde till det för tvillingarna eftersom hjärtanen pumpade blodet åt olika håll
och blodflödet därför titt som tätt kolliderade

de siamesiska tvillingarna
tänkte ganska lika
men de var alltid höga
och rätt så korkade
deras tankar resulterade allt
som oftast i total förvirring

Det var så sjukt mycket skit
i deras valnötshjärnor
att de ytterst sällan
kunde fatta några
vettiga beslut





Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-17 17:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alltså den här! En slags miniroman. Så mycket känsla. Älskar dina rättframma formuleringar! Som om du aldrig för en sekund tvekat med pennan (tangenterna). Hurra hurra för din poesi idag den gjorde mig så himla gla’
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP