Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Tavlan på Sandra

Fyrkanten bär på
världens vackraste dagar
lycka skratt och glädje.

Fyrkanten bär på
strålande ord om varm glädje
vackra unika underbara minnen.

Fyrkanten ramar in jordens vackraste ängel
krigaren som numera
sover i ro.


Min unika, värdefulla stöttepelare i vått och torrt,
min underbart unika enda bästa vän,
som alltid var en på miljonen,
hon ler så kärleksfullt på fotot,


sorgligt vacker inramad finns hon fortfarande med mig
varje dag
från min vägg påminner hon mig alltid,
om vad som får mig att må bra.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-17 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann