Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Längtar

Väntan
Tänk att väntan
Tänk väntan så full
Så full av löften
Väntan så full av löften
Sköna löften

Mess
Våra mess
Våra mess så vibrerande
Vibrerande av minnen
Drömmar
Vibrerande åtrå

Kanske
Kanske får vi till det
Kanske får vi till ett möte
Ett möte i lönndom
I all hemlighet
Ett hemligt möte

Får vi till det
Om vi får till det
Får till ett möte
Möte av lust
Möte i lust
Ett lustfyllt möte

Längtar
I all hemlighet...




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 418 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-17 05:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Raderna vibrerar av lustfyllda hopp...vackert
2019-07-17

  Kungskobran VIP
Gammal kärlek rostar aldrig
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB