Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny början

En ny början
En fattig själ.
Ett vackert nummer.
Vi är detta ständiga vi,
Fantastiska underbara vibranta
Flagranta majestanta distanta.
Ut i universums början
Påbörja en resa till varje land.
Visitera fjuttig och rik.
Tills du ser mig för den jag är.
Fantastiska underbara vibranta.




Fri vers av Veritas Virtus
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-17 05:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veritas Virtus