Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om tanken och tankens inspiration.


När andan faller på!

Hon skriver när hon får inspiration, eventuellt något att tänka på.Är det en parasit, hennes tanke? Så att hon måste få bort den, ifrån hennes kropp? Är tanken någonting hon bara bär på, tills det blir för tungt? Eller är tanken en lättnadens fjäder?

Det sägs att människan tänker 60.000 tankar på en dag.
Hur många av dem, skriver hon ner?
Tänker hon ens några av dem?

Ja, det känns inte så.
Hon brukar skylla på, att hon skriver när inspirationen faller på?!
Var kommer ordet Inspiration ifrån?
Det låter, om man tänker lite närmare på det, som något taget ur Harry Potters värld, när Hermione, svingar sin trollstav och Säger något liknande...
Vingardium Leviosa.




Bunden vers av Mim
Läst 99 gånger
Publicerad 2019-07-17 05:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim