Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om-ständigheter.

Är OM ständigt omkring mig?
Om Om är...
Vad hade hänt om?
Kanske den vanligaste tanken i världshistorien?




Bunden vers av Mim
Läst 113 gånger
Publicerad 2019-07-17 05:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim