Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positiv? - Haiku

 

 

global uppvärmning

och skövlade regnskogar

men än skiner sol




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-17 11:20



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Heja solen!
2019-07-18

  Per Drysén
Och mer blir det
2019-07-17

  Fulbergarn
Ja nu tittar den fram även här
2019-07-17

    Lena Staaf VIP
Katastrofen är redan här på södra halvklotet. Fin och viktig haiku!
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP