Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dränkt i sorg

 

Av och i sorg
Planterade jag min enda och första träd

Sen dess har jag dränkt mig i sorg

Trädet växte upp i sorg
Åldrade och dog ensamt

Den drog med sig hela mitt liv

Av och i ensamheten
Dränkte och dopat min själ sig

Sen dess världen dog i mina ögon

Själen vandrade hand i hand med sorg
Reste jordenrunt- sökande efter liv

Sen dess blev jag alldeles ensamt

Den sorg jag känner
Ingen annan människa känner på det

Och sen dess åldrades jag i sorg

Den ensamheten jag upplever
Ingen annan i världen upplever och känner till

Och jag kommer att dö ensamt

Tack du goda GUD!
Tack världen!

Och tack du Sverige!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2019-07-17 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP