Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Låtit dörren öppet....

 

Den dagen jag kom hit till Sverige
Har jag hållit min dörr öppet

Tänkte på den nya landet som en flykting
Tänkte på varmt välkomnande

Rosor
Och sällskap

Jobb
Och ett självständig liv

Vänner
Och mysiga kväller

Skoj
Och allvarligt talat

Ett värdig liv
Och min egen tro

Åren gick
Och gick och gick och gick

Fem år och fem till gick
Tio år och tio år till gick

En granne dog och en till i samma hus jag bor…
En granna flyttar ut och en flyttar in och vidare…

Dörren aldrig var stängt men ingen la märke till
Dörren var mitt fönster till den nya landet

Och det blev aldrig varmt välkomnande
Eller HEJ! jag är din granne

Eller ett jobb och ett självständig liv
Heller ett värdig liv och min egen tro

Det blev bara förnedrande och hjärntvätt och eviga lögner
Tvång demokratiserat/ IS

Mina dryga tjugo år stal du av mig Sverige!
Mitt liv förstörde du Sverige!

Du Sverige nekar och har alltid nekat min existens
Du skakar hand med IS, antisemitism

Jag kommer aldrig att sörja Sverige!
Utan jag sörjer de dumma hjärntvättade svenskarna 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2019-07-17 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP