Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vem Hildur eller Åsa är? Om det är mer troligt att du har en Åsa än en Hildur i din bekantskapskrets, verkar möjligt även. Känner du dig 'ensam', även om du kräver eget utrymme ibland? Gå med i en arm rörelse, den dig just behöver.


En blind sitter, medan en döv väl står?






Hyfs bör en ha, åtminstone på toaletten, som Hildur gärna talar om. Hon har en bror som är blind och en som verkar vara 'valfritt' döv. Åsa vet att berätta att en blind gärna gör sina behov sittande, men det kan ju även ha att göra med ett piano gärna får stå. Där kan det finnas till hands om behov av rörelse uppstår. I kroppen eller sinnet.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-17 11:50



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Jo, vi har olika behov att fylla, eller tömma... Pianot har då fördelen att det alltid står redo att ackompanjera : vem än som vill höra, eller göra, samma toner med skiftande betydelser?!
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP