Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

 

 

för henne var tilliten viktigast

att kunna lita på den andre

för honom var hon ännu en trofe'

att hon var medgörlig och kär

 

men ack vad han bedrog sig

avslöjad han blev rätt snart

när han annan försökte förföra

påkommen mitt i pardansen

 

dumpad han blev av de båda

ingen ville spela andra fiolen

så är det när hut går hem

någon vinner, andra förlorar

 

att spela med falska kort

lönar sig sällan eller aldrig

ärlighet ser man upp till

den behöver inte döljas

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-17 11:57



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Kan inte vara kul att få tampas med dubbla svärmödrar också dessutom he
2019-07-18

    Lena Staaf VIP
Starka kvinnor som inte låter sig trampas på! Men sviken kärlek är smärtsam.
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP