Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helen Sjöholm.


KÄRLEKSFÖRKLARING

Min kärlek för Helen Sjöholm
ofantlig som artist och kvinna
att Helen kommer från Alnön
stärker min känsla, beundran.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 143 gånger
Publicerad 2019-07-17 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje