Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner

Så i vänskapens band
Med en hjälpande hand
Så när någon sårar
Du torkat min tårar
Alltid är du vid min sida
Då vi tillsammans strida

Så som jag finns där för dig
Även utanför din display
Någon hade planer för oss två
Något vi aldrig skulle förstå
Sommar, höst ,vinter och vår
Våran vänskap alltid består





Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 159 gånger
Publicerad 2019-07-17 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde