Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Se droppar faller från himlen

 

fyller våra händer, pärlor av ljus
fyller varje sorgset hjärta
vi går på en väg av ljus
även om vi möter stunder som får oss att mista tron


Alla som lider av världens elände, glöm inte att det finns
kärlek, glädje och lycka
Känn hur mörkret försvinner av den varmaste vind
känn friden och glädjen möta rådjuren
se hur de smyger fram till natthöljda sjöar
och röken från dimklädda öar
möt gryningen med öppna händer
res dig upp känn bojorna brista

Känn hur vår heta längtan spränger varje band
då vi möter människan med så lika röster som vår
att vi stundtals lyssnar inåt
Människoljud - en röst i våra öron
som gör sig hemmastadd i soffan
med fötterna på bordet
Det är kärlek som är sann

Ibland kommer stunder i allas våra liv
då vi möter sorgfåglarna och då finns vi där i stunden
när sorg gräver hål i själen, då vilar kinden mot orden
bästa trösten som finns

 

Spröd musik faller över våra andetag
så stark är himmelstråden, starkaste som finns på denna jord




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2019-07-17 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP