Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Att vara vid liv

Nuddar känslan,
av att ha ett värde,
lyckligt tacksam.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-17 13:17



Bookmark and Share


  Stay Golden
LIFE IS LIFE!
2019-07-17

    ej medlem längre
Wow! Du är grym!
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann