Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svajigt som fan här. Ber om ursäkt för att jag är kass på att besvara kommentarer och mess, dikter och texter. Förhoppningsvis återvänder energin, medan min livsleda kan dämpas. Puss på er Alla! <3


Knytnäve med vigselring

 

 


Du värmde mitt hjärta till en istid

Du förädlade mig till ett psykfall

Du målade blå hjärtan runt mina ögon

Du smekte min käke med din vigselring

 

 

Du plåstrade om vår kärlek med otrohet

Du helade mitt hjärta med din frånvaro

Du krossade mig självständig när du gick

Du ställde allt till rätta när du återvände

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-07-17 15:00



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Dag är natt
gott är ont
liv är död
död är liv

ur di fakto synvinkel uppenbarar sig här
ur ett filosofiskt perspektiv världen precis så som den är idag.

Du greppar poetisk penna så jag tycker att den ska användas idag, allt annat är ytligt dravvel.
2019-07-18

    Lena Staaf VIP
Din smärta återigen så fint beskriven. Och på slutet en strimma hopp som glöder vackert i svärtan.
2019-07-17

    ej medlem längre
Så oändligt skör och vacker.
2019-07-17

  cilax VIP
kan allt förlåtas ?
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP