Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Något om Passion


Joner atomer protoner (jap)




1.
Om något ska funka
så måste elden brisera
mella n oss, ett jävla kanonmuller,
rullar på där i fjärran.
Ett slags slagfältet .... märker
väl
hur marken ...fläks upp
lämnar små som stora urgröpningar...
som någon punkterar hål ...

2.
Något olika som bär ja för fan...
Jag är ett surt hjortroon med beska..
Du är ett maskätet hallon,(söt å förförisk) som fan...
Undra hur en korsning mellan hjort-allon skulle bli?
Det är bara å vänta å se....
3.
Tycker om dig, din manipulerande kulturtantiga stil Pia ....
älskar dig gör jag ...
men dessa drabbningar....
Passion det är... som brinnande drakeld!




Prosa av danne //
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-17 15:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lögn
2019-07-31

  SatansSon VIP
en underskön skötare på avd 96 hette pia 1998. hon var 28. men fräsch som ena tonårsbrud.
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //