Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överbrygga

Det finns en dörr till en annan årstid
mellan oss, ett hungrigt djup, en brunn
att avtvinga tingen deras vinterhet
deras frost och snöskap
vi passerar älvens djupblå is
och den smälter till ett blekt skimmer
vägar krasar och spricker under våra bara fötter
vi dricker den vita natthimlen, en likör av söt vind
som om sommaren törstade
lika mycket efter oss
och våren är en handfull juli
utrörd med december
en nypa nyskördad, redan svartbränd timjan




Fri vers av Grävling
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-17 16:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett konstverk av ord där färgernas nyanser smälter in i varandra!
2019-07-19

  Nanna X
Årstider, tja...
2019-07-17

  Kungskobran VIP
När åren har gått
vad har vi fått
efter sommarens tröst,
en blåsig höst
ett fruset vinterår
en iskall vår
år efter år
år efter år




2019-07-17

  Ulf Carlsson VIP
Låt oss ha en dörr på ständig glänt mellan oss!
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling